Slider

SUNNUNTAIBRUNSSILLA 14.09

14/09/2014

 photo kakku.jpg


Huomenta ja rentouttavaa sunnuntaita! Pieni pohjustus tämän sunnuntain lukemisiin: mulla alkoi luennot yliopistolla tällä viikolla ja mulla on ohjelmassa Monimediajournalismin kurssi. Se käsittelee aika kattavasti verkon ja mobiililaitteiden hyödyntämistä journalistisessa työssä ja oonkin sen takia käyttänyt iPadia tällä viikolla varmasti enemmän kuin ikinä aiemmin. 


Tutustui alkuviikosta Flipboard -sovellukseen ja totesin heti, että se on ihan mun juttu! Flipboardin avulla voi siis selata uutissivustoja ja omia sosiaalisen median syötteitä helposti lehtimäisessä muodossa. Oon saanut Twitteristäkin niin paljon enemmän irti tän sovelluksen avulla. Twitterin lisäksi oon liittänyt sovellukseen Facebookin (joka ei tosin oo yhtä hyvä tässä kuin twr), Tumblrin, Instagramin ja Youtuben. Sovelluksen voi ladata sekä iOSille että Androidille ja se on ilmanen. Suosittelen!

Tämän viikon linkit on siis poimittu Flipboardin kautta.

4 comments:

 1. Täytyypä tsekata toi sovellus kunhan saan uuden, tilavamman puhelimen käyttööni!
  Näin Maroon 5:n seitsemän vuotta sitten ensimmäistä kertaa ja oli silloin ihan lemppari, parista uusimmasta levystä en ole niin tykännyt, mutta tää uusi kolahtaa taas! Reminds me of the good old times. :)

  ReplyDelete
 2. Huh, enpä miekään ole lukenut tolta listalta kuin just sen 20 kirjaa, pitänee skarpata. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki pitää ottaa huomioon, että toi lista on kasattu jenkkilästä. Siinä on paljon kirjoja, joita ne lukee lapsena koulussa. Mutta joo, sama olo tuli itellekin :D

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan