Slider

RAKAS 80-VUOTIAS MINNA

13/09/2014


Toivottavasti sulla on kaikki hyvin.


20-vuotiaana haaveilen tulevani kovaksi ammattilaiseksi omalla alallani ja perustavani vielä jonain päivänä perheen. Haluaisin nähdä maailmaa niin paljon kuin mahdollista ja kirjoittaa siitä kaikesta. Jonain päivänä kirjoitan myös kirjan. En vielä tiedä mistä, mutta toivottavasti kirjotan. Toivon, että sie olet saavuttanut näitä juttuja.

Ja vaikket olisi, niin toivon silti, että miten elämä onkaan sua kohdellut, niin asiat on hyvin.

Toivottavasti kirjoitat ja valokuvaat edelleen. Tai jos sun fyysinen kunto on niin huono, ettet pysty, niin teet edes jotain, mistä saat niin paljon hyvää mieltä kuin noista kahdesta asiasta. Ootko jo päässyt sun lukulistan loppuun saakka? Luulen ettet. Sille kun tuppaa ilmestymään aina vaan lisää kirjoja. Älä ota paineita, et kumminkaan kerkeä lukemaan kaikkea mitä haluaisit. Ja lue sellasta mistä tykkäät, ei sellasta mitä sun pitäis lukea.

Toivottavasti sun nivelet ei oo tosi kipeät. Tällä hetkellä yliliikkuvuus tuntuu todella kivalta, mutta vanhempana siitä voi olla kuulemma vaivaa. Onneksi sä oot jaksanu ylläpitää sun kuntoa sen verran (oothan?!), että ehkä ne lihakset auttaa pitämään kropan kunnossa. Ettei kolota liikaa.

Halusin vaan sanoa sulle, että jos sulla on vielä joku sun unelmista toteuttamatta, niin tee se nyt. Muista, it's never too late to become what you might have been.

Rakkain terveisin, Minna

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan