Slider

JOKAPÄIVÄINEN SELVIYTYMISPAKKAUS

24/09/2014


 photo whatsinmybag1_zps2411e4c7.jpg


Viime aikoina oon kantanut mun kukkarepussa aika paljon kaikenlaista tavaraa. Mun repusta löytyy ihan samanlaisia juttuja kuin varmaan teiltäkin. Puhelin, rahapussi ja koulutarvikkeet on sellaisia, joita ilman en poistu arkipäivänä kotoa. En pystyis elämään ilman kalenteria, koska tykkään kirjottaa sinne ylös kaikki kissanristiäisetkin.


Tälleen putkiremontin aikana kuljetan mukana myös hammasharjaa ja -tahnaa ja kasvojen puhdistusainetta ja rasvaa. Kun kämppään ei tuu vettä eikä viemäriä, pesen mun naamaa ja hamppeja vähän missä sattuu. Joku varmaan joskus vielä luulee, että oon koditon, kun pesen naamaa kirjaston vessassa. Mut girls gotta do what a gilrs gotta do ettei tuu finnejä.

Ipadi on mulla lainassa ja oon ihastunut siihen! Sitäkin raahaan vaikka mihin. Erityisen käteväksi se on osottautunu junassa, missä ei aina jaksais opiskella. Netlix ehkä vähän vie aikaa opiskelulta mut ei puhuta siitä sen enempää! Mun on palautettava toi vielä syksyn aikana, joten se voi olla, että kun aika koittaa, niin mun on hankittava oma. Niin kiva se on.

Noitten lisäksi mulla on lähes aina mukaa yksi vihko, meikit, kuulokkeet, vesipullo ja purkkaa. Joskus mä kyllä mietin, että tarvinko oikeesti aina kaiken ton tavaramäärän mukaan, mutta toisaalta kun unohan jotain kotiin, ni aina sitä just silloin sattuis tarvimaan jotain semmosta.

Onko teidän kasseissa samanalainen määrä tavaraa?

2 comments:

 1. Oooh kiva ulkoasu!! :-)

  Mun laukusta löytyy ihan aina avaimet, kännykkä, meikkipussi, rahapussi ja harja, mutta niiden lisäksi siellä pohjalla on tavaraa joka lähtöön..... Eli vanhoja kauppakuitteja, hiuspinnejä (mutta silloin kun niitä tarvisi niin ei tietenkään ole) yms.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihhii kiitos! :)

   Mulla on kaikki kauppakuitit lompakossa ja se on ihan räjähdyskunnossa niistä. Ja totta, ponnareitaki on aina laukku täynnä silloin kun niitä ei tarvi, mut sitte ku sattuis tarvimaan ni niitä ei oo missään :D

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan