Slider

HP ENVY 17

17/09/2014

 photo hpenvy2_zps95e4a499.jpg

Ostin noin kuukausi sitten uuden tietokoneen, Hp Envy 17-j162no:n. Tähän mennessä oon tykännyt mun uudesta koneesta ihan hirveästi, joten voitte varautua siihen, että tästä tulee ylistyspostaus.


Mun edellinen tietokone palveli uskollisesti kuusi vuotta. Sitten se alkoi vähitellen pitämään maailmanlopun ääniä aina, kun se oli tarpeeksi kauan päällä. Seuraava vaihe oli näppäimistön (ja koko koneen) hillitön kuumeneminen vartin käytön jälkeen. Sinnittelin Acerin kanssa koko kevään, kunnes kesätyöt alkoi ja mulla oli viimein varaa sijoittaa uuteen koneeseen. Vertailin kesän aikana useampaa merkkiä ja mallia, kunnes päädyin HP Envyyn.

 photo hpenvy_zpsfcb5121b.jpg
Kriteereinä uudelle tietokoneelle olivat tehokkuus, iso ja tarkka näyttö, hyvät kauttimet ja kaunis ulkokuori. HP:ssa nää kaikki kriteerit täyttyy täydellisesti. Koneesta löytyy i7-suoritin eli tehokkain, mitä tällä hetkellä on saatavilla. Näyttö on 17 tuuman kokoinen eli vähän suurempi kuin normaalisti. Iso näyttö on optimaalinen videon ja valokuvien käsittelyyn, mitä teen paljon niin vapaa-ajalla kuin työssäkin.

Koneessa on Beats audio -kaiuttimet, joita on yhteensä neljä kappaletta. Omaan korvaan soundi kuulostaa hyvältä ja miellyttävältä. Esteetikkona arvostan myös tietokoneen kaunista ulkokuorta. HP Envy näyttää itseasiassa vähän Macilta... Hopeinen ulkokuori näyttää omaan silmääni nätille ja kone tuntuu oikeanlaiselta sormien alla.

Ainoa miinus koneessa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä. En oikeen oo sen fani, koska seiska tuntui jotenkin vaan niin paljon helpommalta. Onneksi kuitenkin muutaman viikon kasia näpräiltyäni huomasin, että oikeastaan sen saa toimimaan edeltäjänsä lailla aika helposti.

Bloggaaminenkin käy uudella vempaimella aiempaa paremmin. Jes!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan