Slider

ELOKUUN PARHAAT

02/09/2014

 photo elokuun1_zpsd2632603.jpg

Tekeminen: Käytiin viime viikonloppuna poikaystävän kanssa käyttämässä meidän 20-vuotis syntymäpäivälahja Siriuksessa Pyhtäällä. Päästiin leijumaan sellasessa putkessa molemmat yhteensä 5 minuuttia ja sen jälkeen oltiin surffaamassa tunnin verran. Surffaus oli hurjan kivaa, sitä vois mennä tekemään uudestaankin!


Ruoka: Jälkiuunileipä. Omnom kovaa ruisleipää ja kinkkua. Söin varmaan 20/30 aamuna aamupalaksi kaksi palaa ruisleipää kinkulla.

Juoma: Tee. Nyt kun ilmat on viilenny, niin tulee joutua teetä taas enemmän. Erityisesti Liptonin Mansikka-tee on maistunut tässä kuussa.


Treeni: Juoksu. Lenkit on taas ohjelmassa ja ne tuntuu hyvälle!

Saavutus: Jatkoin kuntosalilla käymistä vaikka sessiot pt:n kanssa loppuikin. Ajatuksia pt:stä on muuten vielä tulossa postauksen muodossa tällä viikolla.

Sarja: How I Met Your Mother. Mulla on enää vimeinen kausi kattomatta, kohta se selviää!

 photo elokuun2_zps1219c949.jpg

Biisi: Derek and the Dominos - Layla. Biisi ajalta, jolloin mua ei edes vielä ollut. Mutta tässä kuussa oon pyörittänyt tätä loopilla, eikä vieläkään kyllästytä. Loppuosasta en niinkään tykkää, mut menevämpi alku on mun mieleen.

Blogi: Brittiläinen Media Marmalade on ihastuttanut mua viime aikoina erityisen paljon. Ihania asuja, kauniita maisemia ja oikeesti hyödyllisiä postauksia bloggaamisesta. Me like.

 photo elokuun3_zps691de78d.jpg

4 comments:

 1. Oijoi! Käytiin kaverin kanssa tuolla Siriuksessa kiipeilemässä, mut ois siistiä joskus päästä lenteleen ja surffaa.. On vaan niin pirun kallista, mut ehkä joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Surffaaminen ei maksa opiskelijalle kun 20€/h mut se lentäminen on kyllä joo aika tyyristä. Mut oli se hauskaa :)

   Delete
 2. Mie olin tosi pettyny tohon How I Met Your Motherin viimeiseen kauteen. Ois vaan pitäny lopettaa kattominen heti kun selvis kuka se äiti on, taso laski samantien. :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi höh :( mun on kuitenkin pakko kattoo loppuun saakka et saan tietää kuka se on :D

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan