Slider

7 ENSIMMÄISTÄ

29/09/2014


 photo ekakerta1_zps91ee585d.jpg1. Olin ensimmäistä kertaa lentokoneessa vasta 15-vuotiaana. Lennettiin perheen kanssa Budapestiin lomalle ja mulla oli silloin ihan järkyttävä nuha-kuume-tauti. Mulla on muutenkin lentokoneessa aina ja koko ajan korvat lukossa ja päässä tuntuu sellanen inhottava paine, joka ei helpota ennen laskeutumista, mutta tolloin ensimmäisellä kerralla se oli vielä jotenkin kamalampaa.


2. Mä muutin ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Asuin koko lapsuuteni ja nuoruuteni samassa paikassa, joten omaan kotiin muutto oli ihan eka kerta, kun mun piti pakata kimpsuni ja kampsuni kokonaan laatikoihin ja raahata ne mukanani uuteen kotiin.

3. Mun ensimmäinen puhelin oli pieni vaaleanpunainen nokialainen. Se oli mun mielestä tosi hieno, koska siinä oli värinäyttö. Olin ihan varma silloin lapsena, etten ikinä saa omaa puhelinta tai jos saan, niin siinä ei ainakaan ole värinäyttöä. Hah!

4. Tein ekaa kertaa kesätöitä sinä kesänä, kun täytin 15. Käytin kahden viikon töistä ansaitut rahat oman tietokoneen ostamiseen ja se tunne, kun tietokone saapui kotiin ja tiesin, että olin sen omalla työlläni ansainnut, oli ihan parasta.

5. Tiesin haluavani toimittajaksi, kun kirjoitin ensimmäisen uutiseni urheiluleirin työpajassa (älkää kysykö miksi urheiluleirillä tehtiin lehteä) ala-asteikäisenä. Sen jälkeen oon halunnut vuorotellen olla sisustussuunnittelija, lääkäri, leipuri ja toimittaja. Nykyään myös valokuvaajan ammatti ja graafinen suunnittelu kiinnostaa. Kauheeta, kun on niin monta asiaa, mitä haluis tehdä!

6. Mun ensimmäinen harrastus oli kuvataidekerho, jossa kävin muutaman vuoden. Alakoulun aikana harrastin myös pianonsoittoa, näytelmäkerhoa, kokkikerhoa ja aloitin sirkuksen. Kaikki muut putosi pikkuhiljaa pois, mutta sirkus on pysynyt tähän päivään saakka.

7. Perustin ensimmäisen blogini vuonna 2008. Se oli "muotiblogi", niin paljon kun se voi 14-vuotiaan käsissä olla. Sitä samaista blogia alkoivat mun lisäksi kirjoittamaan kolme mun kaveria ja me tehtiinkin sitä kohtuullisen aktiivisesti koko yläasteen ajan. Lukijoita meillä tosiaan oli ehkä joku 20... Sen jälkeen mulla oli tauko bloggaamisesta, vaikka luinkin blogeja edelleen aktiivisesti. Mutta mun matikalla oon pyörinyt blogimaailmassa jo kuusi vuotta. Hullua!

2 comments:

  1. Oltiinkohan me samalla sporttileirillä, kun mäkin olin semmosella jolla kirjoitettiin lehteä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se oli niitä sellasia sportti action -leirejä, mitä kouvolassa oli kesällä eli oltiin varmaan :D

      Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan