Slider

UNELMIEN ARKIPÄIVÄ

15/08/2014

Mulla on pyörinyt joidenkin ihmisten tavallinen arki koko kesän ajan. Herään aamulla, meen töihin, oon puoli viiteen töissä, tuun kotiin, syön, teen jotain (treenit, blogi, ei mitään) ja käyn nukkumaan. Sama toistuu viis päivää viikossa maanantaista perjantaihin.


Mulla kuitenkin paluu arkeen tarkottaa paluuta epäsäännöllisempään elämään. Tiedossa on rankka syksy, joka vaatii ehdottomasti panostusta ja verottaa jaksamista. Mulla on koulua vaan kolmena päivänä viikossa, mutta suoritan kuitenkin yli 30 opintopistettä seuraavan neljän kuukauden aikana. Paljon lukemista, paljon kirjastossa istumista ja paljon paljon paljon teetä.

Itsenäisien hommien tekeminen ei oo koskaan ollu mulle ongelma. Mun mielestä on ihanaa, kun saan ite päättää millainen lopputuloksesta tulee ja oon itse täysillä myös vastuussa projekteista. Haluisin saada itselleni aikaseksi rutiinin, jonka avulla kaikki tekeminen ei valuisi iltoihin ja viikonloppuihin, vaan saisin asiat oikeesti tehdyiksi päivällä ja aikataulussa.

Hahmottelin onnistuneen päivän aikataulua pienesti. Kuulostaa hyvältä, eikö?

07:00 Ylös, ulos ja lenkille. Putkirempan äänet alkavat kuulua talossa seitsemän aikaan, joten miksi jäädä kituuttamaan sänkyyn? Treenikamat mukaan ja suunnaksi sali.

09:00 Treeni valmiina. Suihku, kunnollinen aamupala ja teetä. Sen jälkeen suunnaksi kirjasto.

10:00 Itsenäisten tehtävien tekoa muutaman tunnin ajan kirjastolla.

12:00 Lounasta. Mieluiten kavereiden kanssa!

13:00 Takaisin kirjojen pariin. Tällä kertaa työn alle kirjallisuuden perusopintoihin kuuluvat klassikkoromaanit.

15:30 Tarpeeksi opiskelua yhdelle päivälle! Aika suunnata kotiin, kun ne remppamiehetkin taitavat jo olla valmiita tältä päivältä.

15:45 Välipalaa. Mietin vaan, että millaisista aineksista? Kämppään ei tule vettä. Sähköä sentään on. Mielenkiintonen syksy näiltä osin tulossa.

16:00 Blogin kanssa työskentelyä. Kuvaamista, kirjoittamista, sähköposteja ja sosiaalista mediaa. Jonkun verran täytyy myös varata aikaa muiden blogien lukemiseen ja kommentointiin.

18:00 Kotihommia. Pyykinpesua, ruoanlaittoa ja sen sellaista. Päivällinen kämppiksen kanssa.

19:00 Fiiliksestä riippuen kirjan lukemista, telkkaria tai lisää blogijuttuja.

21:00 Jos tietokone on vielä päällä, niin se sammuu yhdeksältä. Jyväskylässä ollessa katsotaan usein kämppiksen kanssa jotain sarjaa yhdeksän aikaan. Samalla iltapalaa.

22:00 Iltapesu. Kasvojen puhdistus ja hammaspyykki. Hetken aikaa kirjan lukemista.

22:30 Valot pois. Hyvää yötä!

2 comments:

 1. Selailin tässä sun blogias ja heti iski silmään sujuva teksti (mikä ei valitettavasti tapahdu blogeissa useesti). Todella sujuvaa ja mielenkiintoista tekstiä. Todella peukutan tätä blogia!

  Ihanaa, että jotkut panostaa tekstiin pelkkien kuvienkin rinnalla. Pakko jäädä seurailemaan koska laadukas kirjoitus on aina ensisijaisesti mun mieleen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsi, kiitos! Ja ihanaa, että jäit seuraamaan :)

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan