Slider

SUNNUNTAIBRUNSSILLA

03/08/2014

 photo sunnuntaibrunssilla_zpsdc1faf3b.jpg 

Näin sunnuntaiaamuna halusin tulla jakamaan teidän kanssa muutamia artikkeleita ja postauksia, joista oon nauttinut tällä viikolla. Napatkaa siis teekuppi käteen ja uppoutukaa näihin!


Hesarilta ilmestyi perjantaina mielenkiintoinen juttu sisustusbloggaajien kodeista. Miltä näyttää, kun viikkoon ei siivota? Moni bloggaaja paljasti, että täydellisten kuvien ulkopuolella vallitsee usein kaaos. Tykkään erityisesti noista liutettavista kuvista, mitenköhän tollaisia saisi tehtyä blogiin?

Motivaatiokuopasta nousemisessa auttoi Lauran ihana kirjoitus onnistumisten tärkeydestä.

Vilma esitteli tällä viikolla suunnittelemansa kuvaushaasteen, jonka kategoriat näyttää mun silmää todella kivoilta ja haastavilta. Jos kaipaat intoa kuvaamiseen, niin tästä voisi löytyä apua!

Blogin ulkoasua pohtiessani ja etsiessäni törmäsin Color Collective -blogiin, jossa on esillä kuvista tehtyjä värikarttoja.

Mua on kiehtonut guest postit viime aikoina. Vieraspostauksen kirjoittaminen voisi olla mielenkiintoista ja tännekin olisi ihanaa saada muutakin näkökulmaa kuin vain mun. Ember and March -blogista löytyi ohjeet täydellisen guest postin kirjoittamiseen.

2 comments:

  1. oi miten ihana tunnelma sun blogissa, jotenki sellanen rauhallinen ja kodikas (?) :-) oot hirmu nätti tyttö!

    http://o-something.blogspot.fi/

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan