Slider

SUNNUNTAIBRUNSSILLA 17.08

17/08/2014


Huomenta! Toivottavasti teillä on ollut yhtä rentouttava viikonloppu kuin mulla ja vielä on sunnuntai aikaa nauttia vapaasta. Viikko suhahti ohi treeneissä, keikoilla ja vielä kerran treeneissä. Töissäkin pyöri vaan sirkusjutut mielessä. Viikonloppua oon onneksi viettänyt vähän rauhallisemmissa meiningeissä.


Tämän viikon vinkkaukset harjoittaa kielitaitoa, koska ne on kasattu kaikki ulkomaisista blogeista. Luen paljon blogeja englanniksi ja bongailen niistä ideoita blogiin ja yleensä elämään. Toivottavasti näistä on teille iloa ja apua.

So, sit back, take a sip of your coffee and enjoy.

  • Opiskelijana kaikki rahansäästövinkit on aina tarpeen. Jennypurr on oikeastaan kauneusblogi, mutta välillä sieltä löytyy muunlaistakin mielenkiintoista sisältöä, kuten tämä artikkeli budjetin mukaan elämisestä.
  • Oon miettinyt blogia ja sen suuntaa lähes koko kesän ajan. Se, kuinka paljon kirjoitan henkilökohtaisia juttuja tällä ja kuinka paljon käytän aikaa, on pyörinyt mielessä ja tarvisin sen suhteen jotain rajoja. Bethanyn teksti omien rajojen löytämisestä auttoi siinä kamppailussa.
  • Lauren jakoi blogissaan rakkaustarinansa ja kuinka se vaikutti positiivisella tavalla hänen blogiinsa ja bisnekseensä. Tämä postaus toi hymyn huulille pitkän päivän jälkeen.
  • Rachelin idea "travel gallery wall"'sta on aivan ihana. Haluan joskus omaan kotiinikin tollasen!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan