Slider

MULLA ON KAUKOKAIPUU!

30/08/2014Mulla alkoi just kesäloma! Tai siis viikon pätkä, kun ei tarvi tehdä mitään. Koulu alkaa vasta syyskuun tokalla viikolla. Mulla ois ihan hirveä hinku päästä taas jonnekin reissuun, vaikka oon jo kaksi matkaa tänä vuonna tehny. Alkuvuodesta kävin Oslossa sukulaisten luona ja toukokuussa Hollannissa kaveria kattomassa.


Nyt eniten houkuttelee Pariisi, Amalfin rannikko Italiassa ja Saint Moritzin kylä Sveitsissä. Pariisiin on pakko päästä ainakin sen kerran, nää kaksi muuta kohdetta on vähän pienempiä eikä niin turistipaikkoja. Amalfi on Napolin alapuolella ja siellä on todella kauniita kaupunkeja. Hotellitarjontaa oon tsekkaillut jokun verran ja päätelmä on, että se ois loistava häämatkakohde. (Eli Amalfi saa vielä odottaa...)

Saint Moritzin bongasin World of Wanderlust -blogista, jota oon fanittanut nyt tän kesän ajan ihan täysillä! Brooke seikkailee maailmalla työkseen, miten siistiä! Okei nyt loppuu hutomerkit ja hehkutus... Mut ajatelkaa nyt! Käykää ehdottomasti tsekkaamassa WoW, jos ette oo siihen vielä törmänneet. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Millaisiin paikkoihin te haluisitte päästä?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan