Slider

KIITOLLISUUSPÄIVÄKIRJA

13/08/2014

Päätin, että tää kiireiseltä ja hektiseltä tuntunut viikko ansaitsee postauksen, jossa pysähdytään hetkeksi. Oon kirjottanut viime aikoina kiitollisuuspäiväkirjaa aina silloin tällöin, kun oon muistanut. Erityisesti tyhmien ja tylsien päivien jälkeen tulee parempi mieli, kun miettii, mitä kivoja pieniä juttuja päivän aikana on tapahtunut.

Oltiin maanantaina Sukriksen kanssa pitkästä aikaa keikalla. Muutaman kuukauden tauon jälkeen lavalle asteleminen oli jännittävää ja sen huomasi esityksestäkin. Onneksi yleisö ei ollut kaikkein vaativin ja kuulemma tykkäsivätkin esityksistä. Perjantaina esiinnytään sitten ihan suurelle yleisölle Taiteiden yössä, eli jos satut Kouvolan keskustaan illalla niin ota suunnaksi kauppakeskus Hansa kello 18.25!

Keikan jälkeen tapasin kaveria, jonka kanssa ei oltu juteltu kunnolla pitkään aikaan. Oli ihanaa päivittää kuulumisia ja huomata, ettei se ystävyys oikeastaan katoa minnekään, vaikkei aina ehdikään olemaan yhteydessä.

Maanantaina ilmoittauduin töissä vapaaehtoiseksi Sunnuntaihenkilön tekijäksi eli kirjoittamaan pidempää henkilöjuttua. Sain haastattelun sovittua tiistaiksi ja vaikka päivä sitten venyikin lähes kymmentuntiseksi, niin oli mahtavaa, että haastis meni hyvin ja sain illalla jo vähän juttua kirjoitettuakin.

Maratonpäivän jälkeen sain vielä jonkun ihme inspiraation ja uudistin blogin ulkoasua lähes puolille öin saakka. Sivupalkki koki muutoksia ja About-sivu meni kokonaan uusiksi. Niistä tuli ihan kivan näköiset, vaikka itse sanonkin. :) (vaikkei blogi vielä ole läheskään valmis!)

Läheiset ihmiset, harrastukset, työ ja omat pienet saavutukset, niistä mie oon kiitollinen ja niistä tulen onnelliseksi.

4 comments:

 1. Kiva ulkoasu, ja sulla on ollut tosi kivoja postauksia! :-) musta tuntuu että en saa mitään juttua aikaan ja etenkään asukuville ei tahdo löytyä mitään kuvauspaikkaa.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oon ite saanu tosi paljon inspistä Pinterestin kautta, kannattaa kokeilla, jos ideat on lopussa :)

   Delete
 2. Cool photo! I just followed you on tumblr! :)
  ~Moll

  www.mollymac13.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wowo cool thanks! I didn't actually think anyone but my finnish readers would comment. But thanks! :)

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan