Slider

HEINÄKUUN SUOSIKIT

01/08/2014

 photo heinakuu3_zps9fadfdcf.jpg

Heinäkuu on aikalailla paketissa just nyt. Kuluneen kuukauden suosikkijutut tulee tässä.


Kirja: John Greenin Fault in Our Stars. Se ei itkettänyt mua, vaan lähinnä sai suuttumaan, kun loppuratkasu oli niin odottamaton. Nevertheless, erittäin hyvä kirja, joka sopii ihan kenelle tahansa.

Ruoka: Mansikat. Marjoihin on mennyt ihan sairaasti rahaa tässä kuussa. Itseasiassa mansikat alkaa tulla jo vähän korvista ulos.

Juoma: Valion Mango-piimä. Yllättävän hyvää! En tykkää piimästä muuten, mutta tällee maustettuna toimii.

Treeni: kuntosali. Personal trainer Riinan kanssa oon saanut itestäni ihan uusia ulottuvuuksia esiin salilla. Jaksan vetää loppuun saakka, kun joku kannustaa vieressä, enkä löysäile palautumisten kanssa. Ja uusi GPS-kello on täynnä hienoja ominaisuuksia, sekin on kivaa!

Saavutus: Seisoin ensimmäistä kertaa ikinä mua pidemmän ihmisen olkapäillä treeneissä. Tunne oli ihan huikee ja samalla pelotti ihan sairaasti. Oon aina ollut alamies, joten tää oli ehdottomasti tän kuun hienoin saavutus!

Sarja: Hemlock Grove. Netflixin originaali on hämmentävä, vähän pelottava ja tosi kummallinen. Mut hyvällä tavalla! Ja siinä on Bill Skarsgård.

 photo heinakuu2_zps16cb7da2.jpg

Biisi: Vance Joy - Riptide. Kesäfiilis!

Blogi: Matildannas. Matilda tuli takaisin ja postaa syötävän hyvännäköisiä reseptejä ruokablogissaan. Esimerkiksi tää suolaisten vohvelien ohje sai veden nousemaan mun kielelle.

Some: Pinterest. Oon kuluttanut luvattoman paljon aikaa Pinterestissä. Oon havainnut sen oikeastaan tosi kivaksi paikaksi! Kuvien takaa löytyy lähes aina jotain hyödyllistä luettavaa ja inspiraatio on taattu. Käy ihmeessä tsekkaamassa mun boardit!

Inspiraatio: @peetanen, @lllatee ja @pellahedeby. Nää oli kaikkein vaikeimmat valita, siksi kolme vaihtoehtoa. Peeta Peltolan bongasin Nytin listauksessa, jossa oli lueteltu suomalaisia instagrammaajia (onko toi ees sana??), joita kannattaa seurata. Lauri on tuttu siskon kautta ja kuvaa ihan sairaan kivoja kuvia. Pella Hedebyhyn törmäsin Pinterestissä. Ihania sisustuskuvia! 

 photo heinakuu4_zps9e4691d9.jpg

Suosituimmaksi postaukseksi Minna Helenassa ylsi Heinäkuussa tällä viikolla julkaistu taistelu finnejä vastaan. Haluatteko lukea kauneusjuttuja useammin vai johtuko suosio vaan mun meikittömästä naamasta? 

Heinäkuu siis taputeltu, loppuviikosta tulossa tavoitteita elokuulle. Ihanaa viikonloppua!

 photo heinakuu1_zps325d99db.jpg

4 comments:

 1. Täällä kanssa yks joka on ihastunut Valion mangopiimään! :-D

  ReplyDelete
 2. Mä söin kans mansikoita niin överipaljon, et nyt ne alkaa tulla jo vähän korvista ulos :D Loppukuusta vietinkin aikaa mökin puskissa metsämansikoita ja mustikoita vaihtelun vuoksi poimien. Niihin ei voi koskaan kyllästyä! Voi tosin johtua myös siitä, ettei niitä saa syötyä niin paljoa (ainakaan tuoreena).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varsinkin metsämansikan on tosi hyviä. Harmi että niitä saa niin vähän. Mutta kiitos kommentista :)

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan