Slider

VENERETKELLÄ

14/07/2014

 photo regatta6_zps2fd46066.jpg

Viime viikonloppuun kuului monenlaista tekemistä! Perjantaina juhlittiin paikallisilla festareilla kaverin 20-vuotissyntymäpäiviä, lauantaina veneiltiin oikein urakalla ja sunnuntaina vaan löllöttiin. Joskus toivon, että näissä viikonlopuissa ois vaikka yksi ekstravuorokausi!Lauantai oli Regatta-päivä. Regatta on veneretki, jolla livutaan Kymijokea pitkin Tammijärven poikki Ruotsinpyhtään Ruukkiin. Sää tosiaan suosi viime viikonloppuna, mitä nyt järvellä tuppas olemaan vähän aallokkoa ja vesi roiskui korkeallekin. Ruukissa käytiin syömässä ja kävin itekseni kiertelemässä pieniä kauppoja, kun pojat lähti takaisin veneelle chillaamaan.

Viime kerralla Ruukissa käydessäni bongasin yhdestä puodista aivan ihanan pienen pussukan, jota ajattelin kukkaroksi. Se jäi Ruukkipiknikin aikaan vielä kauppaan, mutta nyt kävin sen sieltä hakemassa omakseni. Ruukista suunnattiin kulkumme Antinniemen uimarannalle, jonne koko venekunta lopulta päätyi. Iltaa vietettiin hyvässä seurassa rannalla ja myöhemmin mökillä.

Sunnuntai kulutettiin poikaystävän kanssa lähinnä laiskotellen. Makoiltiin sängyssä vielä pitkään heräämisen jälkeen ja syötiin aamupalaa puoli kahdelta iltapäivällä. Illan kulutin kokonaan Lasikaupungin lukemiseen. Mortal Instruments on kyllä niin koukuttava sarja... Luin viime yönä puoli kahteen saakka. Näin mulle käy kun saan käsiini hyvän kirjan! Onko joukossa kohtalotovereita?

   photo regatta4_zps9b37436e.jpg photo regatta5_zpsa50ce07c.jpg  photo regatta3_zpsa60f4b13.jpg  photo regatta2_zps8f4dcd0d.jpg  photo regatta1_zps1ba34cb7.jpg

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan