Slider

PITKÄSTÄ AIKAA POTKUPALLOA

03/07/2014

 photo kuulumisia3_zps1370d29f.jpg

Heippa vaan kaikille ja ihanaa torstaita! Miten huomenna voi olla jo taas perjantai? En ymmärrä, aika menee ihan käsittämättömän nopeesti. Oon kerenny jo kuukauden olla töissä ja nyt on jo heinäkuu. Hullua.


Alkuviikko on kulunu tosi nopsaan. Tiistaina käytiin poikaystävän ja Hannan kanssa kattomassa uusi Transformers-leffa ja ihan rehellisesti, en tykänny. Siinä oli muutama hyvä ja kohta ja muutama hyvä hahmo, mut siihen se sit jäikin. Storyline oli vähän surkee ja tuotesijottelua joka paikassa. Se meni loppuvaiheessa jo vähän häiritseväksi. Lisäks melkein kolmen tunnin kesto ei ollu mitään herkkua 3D-lasit päässä ja välillä äänet tuli niin kovaa, että penkit täris ja korviin sattu.

Eilen sattu mukavasti aurinkoinen päivä, kun meillä oli illalla tiedossa jalkapallopeli työporukalla. Juostiin mutasella kentällä pallon perässä puoltoista tuntia ja lopuks näytettiinkin kaikki siltä. Kenttä oli sinänsä siis jopa vähän vaarallinen, mutta oli tosi hauskaa! Oon pelannu futista viimeks varmaan joskus yläasteella oikeesti, joten eilinen oli ihan huippua. Tänä aamuna meininki ei tosin ollu kauheen hauska, koska joka paikkaan koski...

Tänään tapasin töiden jälkeen mun uuden personal trainerin, jonka bongasin siis Elinan blogin kautta. Alkukartotuksessa juteltiin vähän tavotteista ja mm ruokavaliosta. Henk.koht. tsempparille on aina tarvetta. josko se puolimaratontavotekin alkais tästä edistymään. Äsken tehtiin vähän smoothieta ja mua oottais tuolla toi uusin MeNaiset Sporttikin.

Huomenna suunnataan kämppiksen kanssa kohti Jyväskylää yhdeksi yöksi. Kivaa päästä käymään välillä sielläkin :-) 

 photo kuulumisia1_zpsed9e3d00.jpg  photo kuulumisia2_zps82ff95a9.jpg

ps. Jos tykkäät blogista, niin paina ihmeessä tuolta oikeesta laidasta Liity lukijaksi -nappia! Ja jos mun tekemisiä haluaa seurata päivittäin, niin Twitterinki puolella saa tulla juttelemaan.

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan