Slider

HUONO KALAONNI

07/07/2014

 photo maisemat2_zpsb4c874b7.jpg

Viikonloppu hurahti ohi samaan tapaan kuin koko viime viikkokin: sairaan kovalla vauhdilla. Perjantaina hypättiin kämppiksen kanssa autoon ja otettiin suunnaksi Jyväskylä. Asunnossa oli kaikki kondiksessa, onneksi. Laitettiin tavaroita vähän paikalleen tulevaa remonttia varten ja vaihdeltiin huonekalujen järjestystä. Illalla syötiin tortilloja ja kateltiin ikivanhaa Pahat pojat 2 -rainaa. Mukava karkumatka Kouvolasta.Lauantaina tein pikareissun Helsinkiin Länsisatamaan ja hain muun perheen tallinnanlaivalta. Jännitti aika paljon ajella Helsingin keskustan läpi, vaikka mulla on ollut kortti jo pari vuotta. Silti ne raitiovaunut ja isot risteykset nostaa sykettä... Iltapäivällä kotiin palattuani tein juoksulenkin ja harjottelin pitkästä aikaa taas käsilläseisontaa. Nurmikko tuntu ihanan kesäiseltä käsiä vasten. On se vaan niin kiva, kun on lämmintä ja hyvä sää. Illaksi suuntasin poikaystävän mökille. Vietettiin muutama tunti kalassa, mistä tää kuvakin on. Kertoo jotain kalaonnesta, kun aikaa jäi enemmän valokuvaamiseen!

Sunnuntaina meillä oli riemukas hurjastelupäivä Tykkimäessä mun pienien serkkujen kanssa. Sain ravata Yllätystentalossa ja Heppakarusellissa niin paljon kun sielu sieti. Lasten ylivoimanen lemppari oli kuitenkin kuuman päivän kunniaksi vesiliukumäki. Muutaman laskun jälkeen oltiin koko porukka ihan läpimärkiä. 

Oon viime aikoina yrittänyt aktivoitua enemmän Pinterestinkin puolella, mun inspiraatiotauluja pääset tsekkailemaan tästä!

2 comments:

 1. Hei, Riina tällä kirjoittelee. Päätin blogin tulla kautta antamaan oman osoitteeni http://rl-ff.blogspot.fi/ kun tulen tänne kuitenkin kommentoimaan. :)

  Heh, kalojen kannalta kalaonni oli varsin hyvä. :D Tällä ajattelulla ei tosin ruokaa paljon laiteta..

  Minua ei kyllä saisi helsingin keskustaa ajamaan sitten millään! Oon sen verran pelkuri, että kunnioitan niitä ketkä uskaltaa. x)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa olihan se Helsingissä ajelu aika jännää! Ja kaloille tais käydä köpelösti, kun pojat oli niitä narraamassa eilen vielä lisää. :)

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan