Slider

5 ASIAA, JOITA ILMAN EN VOI ELÄÄ

24/07/2014

 photo 5asiaa_zps7cf9515f.jpg

Ystävät

Kakskymppisenä mulla on tullut sellanen olo, että ystävyyssuhteiden eteen täytyy oikeasti tehdä töitä. On pakko ottaa itseä niskasta kiinni, napata puhelin käteen ja laittaa viestiä kavereille. Kysyä mitä kuuluu ja ehdottaa, että josko voitais nähdä. Jos ystävyyssuhteita ei hoida, niin ne kuihtuu. Joka kerta kun oon nähny kavereita, tulee mulle jälkikäteen tosi hyvä fiilis. Ystävät on ihan parhaita!

Liikunta

Mulla menee joskus pitkiäkin aikoja, kun en jaksa vääntää itteäni salille tai lenkille. Aina se kuitenkin päättyy siihen, kun tulee paha olo liikkumattomuudesta. Jjossain vaiheessa mua aina puree uudestaan liikuntakärpänen ja sitte liikun taas enemmän. Varsinkin enemmän lenkkeillessä halu ja palo juoksemiseen tuntuu kasvavan sitä suuremmaksi mitä useammin jaksaa lenkille lähteä.

Kirjat 

Tarinat on mun pakopaikka. Ostan kirjoja tosi paljon ja musta on ihanaa omistaa kasoittain niitä. Tässä kuussa oon lukenut John Greenin Fault in our Stars (niinkuin ilmeisesti moni muukin) ja Cassandra Claren Mortal Instruments -sarjasta kolmannen osan, City of Glass. Tällä hetkellä menossa on samaisen sarjan neljäs osa. Yhteensä tän vuoden puolella oon lukenut noin 20 kirjaa. What can I say, ei oo mitään parempaa kun maata terassilla auringossa ja uppoutua hyvää romaaniin.

Poikaystävä ja perhe

Suunnitellaan poikaystävän kanssa syksyn kuvioita ja mahdollista yhteenmuuttamista. Jyväskylän asunnossa riehuva putkiremontti kuitenkin vaikeuttaa asioita jonkun verran, mutta eiköhän nää tästä selviä. Lapsuudenperhe on mulle tosi rakas ja tykkään hirmusti viettää aikaa perheen kesken. Hiihtolomat vietän edelleen perheen kanssa pohjoisessa laskettelemassa ja juhlapyhinä on pakko päästä mummolaan.

Tee

Mun suosikkimaku on jo pitkään ollut Liptonin Forest Fruit. Myös Vanilla Caramel Russian Earl Grey ja Persian Earl Grey maistuu mun suussa hyvälle. Juon yleensä kupillisen aamulla tai jos aamutee jää juomatta, mun on pakko saada kupillinen koulun jälkeen. Opetin myös mun kämppiksen tykkäämään teestä viime vuoden aikana ja viime aikoina myös poikaystävä on ottanu tavaksi aina maistaa vähän, jos mulla on teemuki kädessä.

Mua kiinnostaisi tietää millaisia asioita ilman te ette voi elää?  Onko listalla mitään samaa kuin mulla?

6 comments:

 1. Mun listalle pääsisivät myöskin ystävät, poikaystävä, perhe ja kirjat <3 Lisäks olen semmonen herkkuhamsteri että myös jonkinmoiset herkut pomppisivat miun listalle enkä varmaan osaisi olla ilman haleja ja yleensäkään läheisyyttä :3

  Alkoipas tehdä mieli teetä, pakko varmaan kipaista keittiöön!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ois vielä vähän aikaa sitten varmaan ollut herkut tässä listalla, mut viime aikoina oon opetellut elämää ilman sokeria ja oikeesti, muutaman viikon jälkeen kaikki himot helpottaa huomattavasti! :)

   Delete
 2. Mä voisin kyllä ottaa nuo kaikki kohdat omalle listalle :) Lisäksi mun listalle pääsisi meidän kissat!


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan