Slider

10 PARASTA BIISIÄ JUOKSULENKILLE

21/07/2014

 photo lenkille_zps410e9d18.jpg 

Kasasin listaan kymmenen biisiä, jotka löytyy mun workout-nimiseltä soittolistalta tällä hetkellä. Kesällä musta on myös ihanaa käydä lenkillä ilman minkäänlaista mökää korvissa. Nää biisit toimii salitreenailuunkin ihan yhtä hyvin. Treenailusta kiinnostuneet stay tuned, tällä viikolla tulossa juttua personal trainerista ja puolimaratonprojektista! Biisin nimeä klikkaamalla pääset kuuntelemaan kappaleen.
 Sopiva tahti mun juoksuun ja fiilis on hyvä! Tajusin tän biisin potentiaalin, kun NRJ:n Tuija puhui joskus radiossa siitä, miten hyvä tähän on juosta.

 Uusi bongaus ihan vaan Youtuben kautta. Kummallista kuunneltavaa. Harmittaa, kun biisi on toisaalta niin lyhyt!

 Hyvänmielen biisi. Sopii erityisesti vaikka loppuvenyttelyihin lenkin jälkeen, jos tuntuu liian keposelta juoksun aikana.

 Löytyy tosi monelta TOP100 -listalta, eikä ihan syyttä. Siksi se on tälläkin listalla. Tää on myös yks niitä biisejä, jonka avulla opettelin viheltämään.

 Vanha kuin mikä, mutta toimii. Tätä kulutettiin muutama vuosi sitten ihan urakalla. Vähäksi aikaa biisi multa unohtui, mutta nyt se on taas soitossa.

 Yks lempparibiisejä lemppariartistilta. Florence soi mulla tällä hetkellä autossa ja osaan molemmat omistamani levyt ulkoa. Tosifani.

 Jalkapallohuuma tarttui muhunkin tän biisin ansiosta. Pitbul tekee hyviä biletysbiisejä, mut usein ne on mun mielestä kaikki aika samanlaisia. Tää biisi oli kuitenkin poikkeus.

 Hoilaan tätä täysillä, kun ajan yksin autolla. Lenkillä happi ei riitä siihen... Avicii yleisestikin on mun mielestä kivaa kuunneltavaa.

 Electro swing kuulostaa mun korvaan todella hyvältä. Tää biisi menee myös vähän sinne kummallisten valintojen puolelle.

 Kuten tämäkin. Mutta miikä fiilis!


Tänään keskityn viikonloppuna auringossa polttamieni  alueiden hoivaamiseen ja Mortal instruments -sarjan neljänteen osaan. Juoksemaankin pitäis yrittää päästä. Mitkä biisit piiskaa teitä treenin aikana eteenpäin?

2 comments:

  1. Tässä listassa oli jotakin kivoja uusia biisituttavuuksia. Mä tykkään tällä hetkellä siitä Enrique Iglesiasksen Bailando biisistä sekä Anna Abreun Right in front of you toimii treenatessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enriquen biisi on hyvä! Eikä Anna Abreukaan huono oo. Kiva, että löysit uutta kuunneltavaa :)

      Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan