Slider

SISUSTUSHAAVEITA

18/06/2014

 photo 5053667230_16af1ed655_b_zps4c7b13c4.jpg

Mulla on tällä hetkellä taas jokus sisustusvimma menossa. Tietenkin se iskee juuuri silloin, kun en oikeestaan mitään voi tehdä. Nyt kotona asuessa mahdollisuudet on aika rajalliset, kun mulla on vaan mun oma pikkuruinen huone, missä esimerkiks säilytystilan määrä on aika nada. Keräsin muutaman inspiraatiokuvan kumminkin pahinta intoa helpottamaan.Kuten näistä näkee, niin mun sisustusmaku on aika vaaleaan taipuvainen ja varsin klassinen. Tykkään selkeistä muodoista ja kalusteista, eikä muhun juurikaan vetoa krääsäkauppojen krumeluurijutut. Hyvällä maulla yhdistettynä nekin toki toimii muun sisustuksen osana.

Tällä hetkellä mun oman asunnon kalusteet on suurimmaksi osaksi perittyjä tai Ikeasta hankittuja. Ne on ihan hyvää peruskamaa ja toimii tosi hyvin. Ikeasta saa muutenki tosi paljon kivoja asioita... Seuraavia isompia hankintoja on ainakin sohvan ja uuden sängyn ostaminen, jos ikinä päästään poikaystävän kanssa muuttamaan yhteen. Myös kaikkia pienempiä juttuja pitää hankkia, kuten tv-tasoa, mikroa yms.

Makuuhuoneet on mun heikkous. Tykkään hirveesti katella miten muut on sisustanu niiden makuuhuoneita ja jotenkin muhun vetoaa kaikki tekstiilit ja tyynyt. Ehkä se liittyy siihen, että tykkään nukkumisesta! Luen myös kirjaa tosi usein sängyssä. Makuuhuone on kumminkin paikka, jossa pitäis pystyä lepäämään ja siksi se on musta myös panostamisen arvoinen sisustamisessa.

Lakanoita mulla on enemmän kuin tarpeeksi yhden ihmisen varalle, että aina jos joku mun luona yöpyy niin petivaatteista ei ole pulaa. Tykkään myös niiden ostamisesta ihan hirveesti. Hemtexillä käydessä joutuu yleensä jarruttelemaan, ettei ostais liian monia kerralla. Varsinkin kun kyseisessä puljussa ne on vielä aika hyvissä hinnoissa.  Ikeassa sen sijaan voi ihan rauhassa mennä hulluksi ja ostaa monet.

Loppuviikosta tulossa ainakin ruokapostausta ja juhannusjuttaja, stay tuned!

Mitä mieltä ootte tällaisista inspiraatiopostauksista? Kannattaako näitä tehdä?

 photo makuuhuone2_zpsfebc22aa.jpg photo makuuhuone1_zps2ed61f55.jpg photo tumblr_lwvq9kb5YZ1r0q0pno1_500_large.jpg
Kuvat Creative Commonsin kautta Flickristä ja Googlesta.

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan