Slider

KURKISTUS MEIKKIPUSSIIN

27/06/2014

 photo meikkipussi1_zps8123a96d.jpg

En oo mikään mestarimeikkaaja ja myönnän, että se johtuu harjoituksen puutteesta. Viime aikoina oon kuitenkin alkanut taas kiinnittämään huomiota siihen, mitä naamaani laitan ja ennen kaikkea miten.


Töissä tekee mieli näyttää edes joten kuten edustavalta ja oikeastaan on pakkokin. Haastateltavia kohdatessa annan mieluiten hyvän ensivaikutelmn ja sitä kautta toivottavasti saan aikaiseksi parempaa vuorovaikutusta haastateltavan kanssa. Tämä toivottavasti johtaa siihen, että jutuistakin tulee parempia.

Arkikäytössä mulla on BB-voide, puuteri, ripsiväri ja huulirasva. Lisäksi useamman kerran viikossa tulee käytettyä peitevoidetta ja joskus myös rajauskynää.

 photo meikkipussi2_zps54582e55.jpg

Aiemmin käytin arkimeikissä pohjustus- ja meikkivoidetta. Nyt kesällä BB-voide on musta kumminkin paljon mukavampaa iholla ja hengittää paremmin. Pohjustusvoiteen kanssa huomasin hapettumisongelman. Se reagoi mun iholla niin, että muuten ihan oikean sävyinen meikkivoide muuttui väärän väriseksi. Ja meikkivoidettahan en sitten taas haluais käyttää ilman pohjustusta. Mun iholla meikkivoide ei vaan pysy ilman jotan extra effortia. BB-voide on siis Garnierin ja levitän sen iholle sormin.

Max Factorin Creme Puff -puuteria lisään kasvoille BB-voiteen päälle huiskulla. ICONin matkahuisku on kätevä, eikä se mene pilalle meikkipussissa kuoren ansiosta. Hinta-laatusuhde oli tässä ostoksessa ehdottomasti kohdillaan. Puuterin sävy on 05 Translucent, eli siinä ei ole ollenkaan pigmenttiä. Sopii siis sekä kesä- että talvinaamaan.

 photo meikkipussi3_zpsab100ce1.jpg

Ripsiväri on mulla jo vuosikausia ollut Sensain 38 astetta. Ei leviä eikä karise ja irtoaa ripsistä varsin helposti vedellä. Luottotuote. Huulirasvaa lisään vain aamulla ja tää mun putkilo onkin aika tehokas kosteuttaja. Foreverin Aloe Lips -puikko jättää jälkeensä vielä myös kivan kiillon.

Peitevoide on Mary Kayn. Se toimii ihan hyvin silloin, kun sattuu tarvimaan. (Mikä mun akneihon tapauksessa olisi oikeastaan aika usein, mutta oon oppinut elämään näiden näppylöiden kanssa...) Rajauskynä on samaa kaliiberia kuin ripsiväri, eli ostan vuodesta toiseen saman kynän. L'Orealin Eye Designer sävyssä 401 Black Grey on monipuolisuutensa takia juurruttanut paikkansa mun meikkipussissa. Sillä saa aikaan niin ohuet arkirajaukset kun dramaattisemmat juhlasimmutkin.

 photo meikkipussi4_zpsf37c9e6c.jpg

Näiden perusjuttujen lisäksi kannan mukana l'Orealin True Match -meikkivoidetta, Labellon Soft Rose -huulirasvaa ja Rimmelin Vinyl Gloss -huulikiiltoa. Meikkivoide on mukana hätätapauksia varten ja toinen huulirasva, siksi että jos tuntuu päivällä tarvitsevan lisäkosteutusta. Huulikiiltoa lisään lähinnä iltamenoihin ja juhliin muutenkin juhlavamman meikin lisäksi.

 photo meikkipussi5_zpse4718f91.jpg  photo minna1_zpsf5d77e6b.jpg Loppuun vielä tämän päivän meikitön naama.

Ihonhoidosta on tulossa omaa postausta, koska se vie mun elämässä aika paljon aikaa. Tiedossa on ainakin muutamia niksejä aknesta selviämiseen!

Mitkä on teidän luottomeikkejä? Ja jos tiedät hyvän mustan rajaustussin, niin vinkkaapa kommenteissa. Semmoinen ois tällä hetkellä hakusessa.


No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan