Slider

JUHANNUS AKA "SÖIN KOKO AJAN"

23/06/2014

 photo minnajar_zps927aa89f.jpg

Lupasin viime viikon lopulle postauksia, mutta sinne ne jäi luonnoksiin. Ehkä ne sieltä vielä julkaistaan, jahka kerkiän. Torstaista eteenpäin meno oli aika haipakkaa. Lähdettiin perheen kanssa iltapäivällä mummolaan aloittamaan juhannusta. Illalla saunottiin, syötiin hyvin ja vietettiin vaan aikaa suvun kesken.


Perjantaina otettiin siskon kanssa auto alle ja ajeltiin sata kilometriä etelään päin poikaystävän mökille. Siellä vierähti sitten loppujuhannus kavereiden kanssa. Perjantaina grillailtiin, poltettiin kokkoa, saunottiin, istuttiin paljussa ja valvottiin tosi pitkään. Nukkumaan mentiin oikeastaan vasta puoli kuuden aikaan aamulla. Yritin tosin saada unta jo joskus kolmen aikaan, mutta jääkylmä mökki ei siinä oikein auttanut.

 photo minnajar2_zpsf2fa06e1.jpg Lauantai kului aika paljolti samoissa tunnelmissa. Hyvää ruokaa, kivoja ihmisiä, mitä näitä nyt on... Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja nukuttiin vielä vähän lisää. Tarkotuksena oli pelata porukalla lautapelejä, mutta väsymykseltämme ei siihen puuhaan kyetty.

 photo IMG_3933_zps980a82ce.jpg  photo IMG_3925_zps3d5c7281.jpg Tänään työt alkoi vasta yhdeltätoista eli aamulla oli aikaa syödä aamupala rauhassa ja laittaa ittensä valmiiksi. Töissä pääsin tänään yllätyskeikalle kyttäämään julkkiksia. Pienen jutun voi käydä tsekkaamassa täältä.

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan