Slider

5 SYYTÄ ONNELLISUUTEEN

25/06/2014

 photo onnellisuus2_zpse2b554bd.jpg

1. TYÖT. Mulla on ihan huikea kesätyö. Tänä vuonna sain oman alan töitä ja se tuntuu kyllä työmotivaatiossakin hurjasti. Viimeiset neljä kesää paiskin hommia siivoojana ja vaikkei sekään työ mitään kamalaa ollut, niin kyllä oman alan hommat vaan pesee kaiken muun. Aamulla töihin meneminen ei harmita, eikä oikeastaan illalla töihin jääminenkään. Lisäksi kesätoimittajana pääsee näkemään kaikenlaisia ihmisiä ja paikkoja, sekä tekemään töitä kivojen ihmisten kanssa.2. POIKAYSTÄVÄ. Poikaystävä pääsi viime viikolla pois armeijasta. Ihanaa, kun sen ei tarvi enää mennä takaisin ja päästään viimein taas viettämään enemmän aikaa yhdessä.

 photo onnellisuus5_zpsa59bca1e.jpg


3. EVÄÄT. Musta tuntuu, että oon aina selittämässä ruoasta... No, se saa mut kuitenkin onnelliseksi! Kunnollinen aamupala ja hyvät eväät luonaalla takaa sen, että jaksan keskittyä kirjottamiseen koko päivän. Nyt tosin hakusessa ois vähän uusia vinkkejä eväslaatikon täytteeksi. Mulla on usein mukana salaattia, joka koostuu tavallisesta salaatista, baby leaf -mixistä, tomaatista ja kurkusta. Sekaan heitä fetaa, kanaa, katkarapuja tai tonnikalaa. Kysymys kuuluukin, mitä te laittaisitte salaattiin näiden lisäksi?

 photo onnellisuus1_zps13a699f5.jpg


4. UUSI TAKKI. Materialismionnellisuus. Se kuulostaa musta tosi pahalta näin kirjotettuna, mutta pakko myöntää, että oli aika hyvä fiilis, kun sain viimein ostettua ennen juhannusta uuden tuulitakin. Pulitin Haglöfsin takista ihan hienon summan, joten ehkä se jotenki vaikutti tähän onnellisuuden määrään? Takki on kumminki pinkki ja kestää millaisen sään tahansa!

 photo onnellisuus4_zps0f4fd9c0.jpg


5. JUOKSEMINEN. Jalka nousi aika kepeästi viime viikolla ja se tuntu hyvältä. Polvet ei oo kipuillu nyt taas vähään aikaan, mutta sen sijaan lenkkarit on ottanu tavakseen hiertää vasemman kantapään auki. Silti, juoksu kulkee. Oon miettinyt Lahden Väriestejuoksuun ilmottautumista, se kuulostaa tosi hauskalle!

  photo onnellisuus3_zps0b0e20fc.jpg

4 comments:

 1. Sipulia salaattiin! Omnom :) tai krutonkeja, vesimeloonia, kinkkua, savulohta, pähkinöitä jaja no en keksi muuta äkkiseltään. :p salaattieväät on kyllä nam! Ainut mikä harmittaa niin usein kotona salaattia tehdessä tekis mieli jo syödä se... Nii ja makaroonisalaatti on mukavaa vaihtelua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vesimelonia oli tänään, se on tälleen kesällä kyllä tosi nom! Makaronisalaattia pitääkin muuten taas tehdä joku päivä, hyvä ku mainitsit senki! :)

   Delete
 2. Oi oi mäkin haluaisin sinne Lahden väriestejuoksuun!! :-D

  ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan