Slider

MINNA

07/05/2014

 photo minna1_zps5d9f0e6c.jpg

Mun nimi on Minna, olen 19-vuotias ja kotoisin Kouvolasta. Tällä hetkellä asun Kouvolassa vanhempien luona kesän ajan, koska kesätyö löytyy paikkakunnalta. Mun opiskelukaupunki on muutaman sadan kilometrin päässä eli ihan sopivalla etäisyydellä kotoa.


Opiskelen yliopistossa journalistiikkaa ja tulevaisuudessa mua kiinnostaa kirjoittavan toimittajan työ eli siis sanoma- ja aikakauslehdet. Ajauduin media-alalle, koska tykkään kirjoittaa ja lukea, ja vietänkin suurimman osan vapaa-ajastani nenä kiinni kirjassa. Lukeminen auttaa mua pakenemaan stressiä ja toimittajan jatkuvaa online -olotilaa.

Vapaa-ajalla liikun paljon, muun muassa harrastan sirkusta, juoksen ja käyn kuntosalilla muutaman kerran viikossa. Sirkusta oon harrastanut kohta kymmenen vuotta. Alotin 12-vuotiaana eli aika vanhana, mutta tykkäsin lajista heti ja sille tiellä jäin. Sirkus on mun pitkäaikasin harrastus ja siitä osittainen luopuminen muuton myötä vuosi sitten ei ollut mikään helppo paikka. Ekan yliopistovuoden aikana aloin korvaamaan sirkustreeneistä jäänyttä aikaa (ja aukkoa) juoksemisella ja kuntosalilla. Lisäksi nautin uimisesta ja kevään ajan kävin kerran viikossa zumbaamassa kaverin kanssa.

Liikunnan ja lukemisen lisäksi tykkään leipomisesta, elokuvista, hyvästä musiikista, sisustamisesta ja aina silloin tällöin innostun vaatteista ja kaikista kauneusjutuista. Blogiin aion kirjotella treenijuttuja, lifestyle -höpinöitä ja joskus jopa ihan oikeita artikkeleita oikeista asioista. Ois mukavaa, jos jäisit seurailemaan ja vaikka et jäisikään, niin toivon silti, että nautit blogista!

   photo minna2_zps7c072d3b.jpg  photo minna3_zpsc816766f.jpg

2 comments:

  1. Jee, kivaa saada kavereita bloggaajajoukkoon lisää! Mä jään ainakin seurailemaan ja innolla odotan tiukkaa raporttia ekasta kesurikesästä :)

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan